2009. június 29., hétfő

Új tudomány...

No, nagyjából megvagyok a formázással, de még van 1-2 ötlet, hogy hova mit... Ezekre később kerül sor... Ha lesz időm...

No, Bencém ma is új mutatvánnyal örvendeztetett meg, mégpedig azzal, hogy vissza tudja pakolni a csipeszeit a dobozába. Ha akarja... :) Egyébként pedig azzal szórakozik, hogy amikor a szülők valamelyike bele merészeli tenni a csipeszeket, akkor szalad és gyorsan kidobálja/kiborítja belőle... Már versenyt futunk, ki a gyorsabb, a gyerek vagy mi :)

Tegnap itt járt a kolléganőm. A hosszú-hosszú ideje ígért látogatás végre megtörtént. Végülis csak 1 éve ígérte :D Bence kapott tőle kismotort, meg egy csini farmernadrágot is :) Ma az volt a feladat, hogy a picit nagy motorra felapplikáljam a gyereket úgy, hogy a lábai azért ne a hátsó kerekek előtt legyenek(ergo ne toljam rá a gyerek lábára), ugyanakkor Bence ne essen le róla és még persze tolni is kellett :D Szép mutatvány volt, de legalább a lurkó élvezte :D Volt is nagy sírás, mikor le kellett róla szállni, mert anya galád módon elfáradt :)

No, kicsit még ismerkedem a blog működésével, mert a holnapi ebéd egy része már készen van, gyermek pedig éppen ágyikójában durmol (a házimunka meg várhat, nem? :D ).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése