2009. június 30., kedd

Érdekes...

Tegnap Bence uzsi után  megszerezte magának a joghurtos poharat... Íme az eredmény: 
 

Este fárasztásképp kitaláltunk közösen egy jó kis mozdulatsort. A lényege, hogy míg a gyerek hasra vetődik az ágyon, Apa megfogja a 2 lábát és húzza hátrafelé miközben emeli. Mire teljesen függőlegesbe kerül a gyerek, Anya megfogja Bence fejét és előre hajtja, hogy "bukfencezni" tudjon... Na ez akkora sikert aratott a Nagyfiúnál, hogy kb 5 percig csak ezt csináltuk :D Jól lefáradt a végére. Az esti tápiját becuppantva be is ájult rendesen :D 

Érdekes, hogy mostanában nem annyira élvezi a pancsolást... Gyorsan meg kell fürdetni (a vízbe sem igen hajlandó leülni), aztán már szökne is, emeli ki a kádból a lábát. Ha meglátja a törölközőt, hangosan nevet és szinte nyújtja a kezeit az Apjának, "hóóóóóórukk"olás közben vegye ki. 
Tudni kell, hogy mi 4 hónapos korától vittük úszni kb 4 hónapot. Nagyon élvezte, általában én vizesebben jöttem ki a medencéből, mint a Fiatalúr (a szemüvegem sosem úszta meg a fürdést szárazon)... Ehhez képest most meg menekül a vízből.
Másfél hete voltunk strandon, akkor is ez volt... Bementünk a medencébe, majd 1 perc múlva óriási balhét csapott, hogy ő nem akar pancsizni. Jó, tény hogy nagyon meleg volt, a víz sem volt hideg (26fokos), lehet hogy hidegnek tűnt neki és ezért nem szerette. Bár az itthoni fürdés procedúrából kiindulva, lehet nem ez volt a baj, hanem csak annyi, hogy túl nedves a víz :)
Sosem volt erőltetve pl a vízbe ülés, sosem csúszott meg úgy igazán a kádban, így nem tudjuk mire vélni a dolgot. Bízom benne, hogy ez csak egy átmeneti dolog nála...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése