2011. január 28., péntek

1 válasz...

"Határátkelés
Útlevél nem szükséges, érvényes személyi igazolvány elegendő."

Ennyivel kevesebb költség, mert hogy az útlevelünk sztem lejárt vagy most fog lejárni...

Vagyunk...

Nincs semmi extra történés, ezért nem is írtam a héten. Fontos döntéseket akarnak ránk passzolni, ráadásul olyanokat, amikbe eddig semmi beleszólásunk nem volt... Fene érti ezeket. Mindegy, úgy tűnik egyenlőre nem kell döntenünk, mert szerintem nincs miről. Majd megértik, ha hajlandóak lesznek végig gondolni :) mondjuk mindent meg lehet oldani, ha nagyon-nagyon akarunk, de nem mindegy hogy milyen áron.
Bence (kopp-kopp-kopp) jól van, túl vagyunk a só terápia első 10 alkalmán. Apával megbeszéltük, hogy még 10-et lejárunk Bencével, mert úgy tűnik jó hatással van rá. Ebben a hónapban 2 napot voltunk otthon!!! Másfél hónap szinte folyamatos betegeskedés után ez igen nagy előre lépés. Ártani tuti nem fog neki a sószoba, influenza időszak van, úgy hogy csak javára szolgálhat. Márcsak a bérlet árát kell előteremteni, bár erre kaptunk egy ajánlatot, amivel nem szívesen élnék, de lehet félre kell tennem a "mundér becsületet" és inkább Bence igényeit kéne előtérbe helyeznem.
Annyira furcsa ez nekem. Voltak elveim, voltak dolgok, amikre azt mondtam, hogy nem és nem vagyok hajlandó. Aztán belepottyan az életembe egy kis emberke és ezeket mind felül kell bírálnom... Pedig volt rá bő 3 évem, hogy megszokjam.
Más... jó lenne Apát meglepnem egy nyári kiruccanással a tengerhez. Azért ha a legolcsóbb szállást számolom és az üzemanyag + különböző útdíjakat is belekalkulálom, akkor csak az út és szállás 100e lenne :( És akkor még nincs étel, költőpénz, tetőcsomagtartó, stb :(((( Pedig egy jó darabig nem lenne lehetőségünk ilyenre most, ha idén nem megyünk... Tényleg! Kell útlevél Horvátországba vagy elég a kártyás személyi? Lehet a szülinapi és névnapi ajcsikat inkább a nyaralási hozzájárulásra váltom be. Annyira mennék legalább egy hetecskére a két pasimmal...
No, agyalok még, hogy honnan spóroljak most... Esetleg tippeket szívesen veszek szálláshelyre vonatkozóan. Olcsó legyen, közel a tengerhez és júniusban mennénk 1 hétre (szombattól szombatig) 2 felnőtt és 1 3 éven aluli poronty... Ja és még 1 fontos szempont: azért max 6 óra legyen az út. Bence még sosem töltött ennyi időt autóban, nem akarjuk elsőre nagyon sokkolni ;)