2011. december 31., szombat

B.Ú.É.K.!

Mindenkinek nagyon boldog, békés új esztendőt kívánunk!





2011. december 30., péntek

A karácsonyunk...

No írok azért erről is pár sort ;)
Szóval az úgy volt, hogy fát ugye nem állítottunk már szenteste, mert már napok óta állt. Elhatároztuk, hogy a Jézuska kicsit hamarabb jön, hogy Bence kijátszhassa magát a kapott ajcsikkal és ne este 10kor kelljen őt lelőni. Amint meglátta, már ugrott is neki a bontogatásnak, kezdetben úgy tűnt, hogy ez lesz az egész este fénypontja, mert mire észbe kaptunk már majd minden ajándék csomagolás nélkül hevert szanaszét a padlón :D Talán az enyémet kímélte csak meg, mert azt nem látta meg hirtelen. A kapott szerelhető autó nagy favorit, igazán sikerült eltalálni, hogy ez nagy kedvenc lesz :) Öröm volt nézni, ahogy tologatta őket vigyorogva :D Kapott még egy játszós Koalát is, de azt időnként ki kell vonni a forgalomból, mert gyakran felejti bekapcsolva vagy dobálja, talán nyáron nagyobb becsben fogja tartani már, addig meg néha kapja csak meg, nehogy minket kikergessen vele a világból (én választottam, megbántam :D). Kata kapott már régebben egy zenélő körforgót a kiságyára, most még hozzátettünk egy rágókát és egy alvókendőt... A családból kapott még 1 rágókát, meg plüss formabedobót, Bence pedig traktort (hű ez is nagy kedvenc!) és kirakót, meg még pár játékot.
A 2 nap a család 2 felénél telt, mindenhova vittünk sütiket, mind nagy sikert aratott. Jó volt együtt lenni a családdal, beszélgetni, nézni ahogy az uncsitesók eljátszanak egymással :) Jó érzés, hogy ennyi hasonló korú gyerek van (3 hóstól 4,5 évesig vegyesen), bárhova megyünk, mindenhol jól elvannak a kölkök :)

Sajnos ismét kijutott egy kis idegeskedés karácsonykor, ki más tett volna róla, mint ezúttal az agyament bátyám. Soha nem fogom megbocsátani neki, amit művelt, nem sokon múlt, hogy nagyobb tragédia legyen a családban. Bízom benne, hogy a rend őrei tesznek arról, hogy még sokáig ne tudjon a család/nagymamám közelébe menni.

2011. december 29., csütörtök

Adatok a kis HŐSről és tesójáról...

Bence megkapta a bari elleni második oltást. Egy HŐS volt, mert egy nyikkanás nélkül tűrte :D Mértük is, miszerint 3,5 évesen az alábbi adatokkal bír: 18,5 kg, 106cm. Ez egy iskolába menő 6 éves gyerek súlya. Nem tudom hol tartja ezeket a kilókat, mert nem igazán látszik rajta...
Katát is mértük, ő 3,5 hónaposan 6300gr és 62cm. 2 hét alatt 300gr, ami tökéletes, aggódás abbahagyva :D