2013. március 7., csütörtök

Az a bizonyos nélkülözhetetlen...

... mobil. Nem használom ám éjjel-nappal, nem lógok rajta, de valahogy megnyugtat ha nálam van, mert tudom, hogy ha valami történik, eszembe jut, hogy fel kell hívnom valakit, írnom kell neki, stb., akkor jó esetben azonnal meg tudom ezt tenni, még mielőtt elfelejteném. Ma ismét rá kellett jönnöm, hogy félkarú óriás vagyok a mobilom nélkül. Reggel ugyanis kicsit kapkodva indultunk el intézni a dolgainkat, így a mobilom itthon maradt. Végülis nem volt rá szükség, nem volt betervezve egy hívás sem vagy sms, de azért egész délelőtt az ügyeim intézése közben állandóan emlékeztetnem kellett magam, hogy nincs nálam, mert mindig úgy tervezgettem a dolgaim, hogy akkor majd felhívom... ja nem, akkor majd megnézem a neten... ja nem, akkor majd sms-t küldök... ja ezt sem :) Mókás volt nagyon, sztem bolondnak nézhettek, akik láttak, hogy ott mosolygok magamban :D

2013. március 4., hétfő

Betegség betegség hátán :(

Hát na igen, éppen egyikőnk meggyógyul, kezdi a másik. Ez esetben Bence volt a "jelentkező". Most nem rohanunk dokihoz, igyekszem itthon kúrálni, szerdán nézetem meg, hogy milyen eredménnyel.
A "poén" az, hogy mára pont 2 elintézendő dolgom is volt, mindkettő reggelre, Katát vittem volna magammal, Bence oviban felállás volt tervben, de ez ugye ugrott :( Így ismét itthon kellett maradnia Apának. Szegény, remélem nem fogják nagyon zokon venni a cégnél, de tényleg nem tehetünk most erről.

Hétvégére is lett volna program bőven, ehelyett inkább maradtunk itthon, igyekezve Bencét ágyban tartani, Katát tőle külön választani, ami - ismét rájöttem - szinte egyenlő a lehetetlennel. Akárcsak az, hogy sokat igyon, bár most befenyegettem, hogy nem iszik és belázasodik, akkor adom neki a kúpot. Egyenlőre jobban fél a kúptól, mint a pohártól ;)
Csütörtökre is lenne két elintézendő dolgom, mindkettő időpontos, egyikhez Apa is kell, úgyhogy ismét logisztikázunk, hogy mi legyen, ha Bence még betegebb lesz (NEM LESZ!)...

Igyekszem pozitív lenni, süt a nap, csiripelnek a madarak, odakint remek idő van, ablakokat amikor csak lehet kinyitom, hátha beárad egy kevéske a tavasz hívogató, finom illatából és a már oly rég várt madárcsiripelésből.
Hajrá tavasz, kezdjük el a nagytakarítást :)