2012. április 17., kedd

Helyzet...

Bence még mindig lázas :( Iszonyatosan beteg tud lenni, amikor éppen láza vagy hőemelkedése van. Igazi pasi, mondtam is Apának, aki bőszen helyeselt :D A hétfő reggeli "nagyon fáj a fülem" átment "nagyon fáj a torkom"-ba, így se enni se inni nem volt hajlandó, csak tetemes mennyiségű fájdalomcsillapító hatására. Éjjel rengetegszer kelt, nem is számoltam, volt hogy csak felsírt álmában, de hajnali 3kor ismét lázasan feküdt, sírt amikor langyos víz kenegetésével próbáltuk hűteni. Sírt, amikor elvettük a takaróját, mert nyakig betakarózott, így aztán végképp nem tudtuk levinni a lázát. Kata viszont mintha megérezte volna, hogy jobb ha alszik, mert én keltettem negyed 7kor enni, mert el kellett mennem és nem akartam, hogy felébredve Apa itt szenvedjen az éhes csöppséggel.
Tegnap kapott két Bartos Erika könyvet, mert annyira bejött neki az APG és a Bogyó és Babóca is. Kimondhatom, bár még halkan, hogy a cumi ügy lezárva, egy hete nem kap cumit éjszakára sem. (Múlt hétfőn vagy kedden Apa bepöccent, hogy Bence kiabálva közölte vele, hogy "nem kell cumi!", és még hozzá is vágta, így mérgében elvette Bencétől. Mivel simán aludt nélküle éjjel, egyszer sem kelt fel a hiányára, így a rég óta mondogatott "nyuszi elviszi és majd hoz helyette vmi szépet" szlogent betartottuk.) Szóval B.E. könyvek nagyon bejönnek, nagyon szívesen rendeltem volna még belőle pár kötetet, de azért sikerült magam visszafogni :) Elmondhatom, hogy neki több könyve van, mint nekem :)

Kata orra rendületlenül folyik, remélem azért hamarosan ebből is sikerül kilábalnunk... Holnap viszem Bencét ismét a dokihoz, ránézetek Katára is, ha már úgyis muszáj lesz magammal vinnem.

2012. április 15., vasárnap

Pár szóban...

Bence:
Péntek: fülfájás
Szombat: láz, fülfájás, hányás
Vasárnap: láz, fülfájás, torokfájás -> nem ivás

Kata:
Péntek orrfolyás, 1 fogacska
Szombat: orrfolyás Niagara módjára, alig evés
Vasárnap: estére ismét péntek reggeli szinten az orrfolyás (de most nem esik vissza, ugye?)

Félek a holnapi naptól :(