2012. november 6., kedd

Lassan vége...

... a szoptatásnak. Már nagyon kevés tejem van, furcsa volt látni, hogy nem kell Katának. Ismét lezárul egy időszak, ami több mint egy évig minden napos volt. 
Már régóta próbáltam kiváltani, nem volt már az a kellemes, meghitt dolog az életünkben. Ahogy egyre több foga van, közben persze bújnak is ki sorra a többiek is, már nem volt élvezet, de még az elviselhető kategóriát is csak ritkán ütötte meg a mércén. Ráharapott, minden szívott korty fáj, főleg amikor fogzik is. Ahogy elnézem már csak ímmel-ámmal tud enni, pótlás szinte mindig kell. Jó ideje bennem volt a gondolat, hogy elválasztom, de amíg nem evett mérhető mennyiséget a tápszerből, nem volt merszem. Most hogy már 200 is lecsúszik neki, így kicsit könnyebb. Na meg azért, mert nem én döntöttem, hanem ő. Neki nem kell és nem én vonom meg tőle.Nem sokára 14 hónapos, örülök, hogy sikerült az egy évet elérnünk, főleg mert Bencénél 4 hónapig tartott csak ez a szoptatós időszak. Úgyhogy ezt én most sikernek élem meg :)

Ma megyünk oltásra, megkapja a meningococcus elleni oltást Kata. Aztán jövő hónapban pedig a bari ellenit. Lesz mérés is, amit nagyon várok, mert a Kisasszony mostanában nagyon válogatós és keveset is eszik mennyiségre. Sztem most is fogzik, mert a feneke rendesen ki van csípve :(