2010. július 2., péntek

Jóóó... volt...

Olyan szépen telt ez a hét... Bence sáska módjára evett, huncutkodott, eleven, vele minden rendben.
Persze ilyenkor szokott beütni valami és ez most is Így volt. Még nem tudok részleteket, így nem is Írok róla, csak annyit, hogy a család tátott szájjal, döbbenten áll az eset előtt. Aggódunk, de egyenlőre csak reménykedni tudunk, hogy semmi komolyabb baj nincs...

2010. június 28., hétfő

Életjel...

Voltunk végre dokinál kontrollon: Bence füle gyógyul, már majdnem tökéletes. Kellett neki az a pár nap antibiotikum kezelés még. A héten még nem mehetne bölcsibe, így gondolom a látogatásokat is mellőznünk kell. Jövő héten Apa lesz itthon vele, ők már mehetnek majd szocializálódni, ha akarnak :) Mi csak a szüleimhez megyünk majd a héten ki, esetleg hétvégén Perbálra, addigra sztem már minden rendben lesz. Persze ezt még le kell egyeztetni a rokonokkal. Holnap Hidegkút, pancsi, meztelenkedés, már előre látom, hogy fog tetszeni Bencének :)
Rájöttem ismét, hogy miért nem szeretek itt élni. Nyáron nem lehet semmit csinálni: a lakásban hőség, akárcsak az utcán, tehát nem lehet lemenni sétálni és itthon maradni is szörnyű. Ha csak reggel és este megyünk le, akkor meg megesznek a szúnyogok... Most kenegetjük magunkat szúnyogriasztóval, dehát azért ezt nem szÍvesen teszem minden nap... Mégiscsak vegyszer :( Úgyhogy marad az, hogy reggel kimegyünk Hidegkútra, este pedig hazajövünk. Ez anyagilag nem túl jó, viszont nem fő meg a család a lakásban és Bence is tud élni egy kicsit... Néha, amikor pl. az eső miatt be vagyunk zárva a lakásba, akkor a 2. nap után már kezelhetetlen Bence. Szétszedi a lakást és az idegeinket, egyszerűen nem tudjuk lefárasztani eléggé.
Ismét fejlődött Bence beszédkészsége. Rengeteg új szót tanult meg az elmúlt egy hétben, amiket gyakran használ is. Ma pl hallottam, hogy azt mondta a kollégámnak egy tüsszentése után, hogy "eg-essze-ge"egészségedre :D Azt hittem, rosszul hallok :) Apának még tegnap este is azt mondta, hogy hapci, szóval jól meglepett ezzel a kijelentéssel ;)