2013. július 31., szerda

Egy szép, nyugodt...

...estének indult a mai is. De ahogy lenni szokott, a mai este sem telt el esemény nélkül :)
Kata pelusai igencsak fogyóban vannak, így a tartalék bugyi pelust vettük elő, ami még a kivételesen alaposan megtöltött pocakján is kicsit laza... Gondolom ezt használta ki, na meg persze azt hogy ruha nélkül szerettük volna altatni (hogy miért, arról egy picit később ;) ). Egyszer csak hallom Kata nyöszörgését, gondoltam megnézem mit művelt vele Bence. Kata Bence asztalán táncolt a pelenkáját is ledobva, persze azért még oda is pisilt. Bence pedig segített neki szétkenni mindenhol, ügyelve, hogy az ajtó melletti falra is jusson belőle... Még egy szatyrot is szétcincáltak, amit aztán rendesen meglocsoltak a pisivel..
Kata persze nem tudott lejönni az asztalról, ott ácsorgott miközben nedves ujjával rajzolgatott a falra...

Azt hiszem holnapra megnyertem magamnak egy nagy takarítást...

Kata alvási szokásai kezdenek kiborítani. Az hogy nem alszik és kiabál, talán már a múlté, de jött helyette egy nem kevésbé bosszantó szokás. Most azt csinálja, hogy állandóan kisétál alvási időben a szobájából. Kezdi ezt akkor, amikor letesszük aludni, de gyakran van, hogy hajnali 3kor folytatja a kijárkálást és hajnali 6kor még mindig csak kísérgetjük vissza. Erre pedig azért van szükség, mert mindig a padlóra fekszik le. Gondoltuk, hogy esetleg melege van és ezért, mert mindig a hideg kövön aludt. Nagyon félek, hogy fel fog fázni, ezért gondoltuk, hogy nem adunk rá éjjelre body-t sem, csak egy bugyit kap a pelusára... Ezt persze buktuk a fentiek miatt...
 (Persze van hogy besétál Bencéhez, ott pakolgatja a játékokat, vagy éppen hozzánk talál bejönni és itt ücsörög a fotelben... Ez mindig a jobbik eset.)