2011. március 10., csütörtök

Beszél...

Méghozzá egyre hosszabb mondatokban :D A baj csak az, hogy néha csak lesünk, hogy mit is mondd? Általában egy-egy szót meg lehet érteni belőle, de sajna abból nem lehet az egész mondatra következtetni. Gyakran kapjuk rajta, hogy meséli az éppen nézett / olvasott mesét, annak is vagy a már látott eseményeit vagy a következőket.
Tegnap konkrétan puszilgathatnékja volt. 10nél feladtam a számolást :D Apának is jutott, bár ő mindig csak egyet kapott, engem viszont mindig kettővel örvendeztetett meg :) Sokáig is vacsiztunk emiatt ;) Szegény Apa nagyon nehezen jutott el a mosogatás végére, mert Bence mindig kirángatta a konyhából egy-egy pusziért :D Apa persze örömmel tett eleget eme ugráltatásnak, a cél érdekében mindent! :)
Bilivel hol jobban, hol rosszabbul haladunk és ez napjában többször változik. Van hogy semmi pénzért nem ülne rá és van, hogy magától megy hogy pisilni kell, csüccs a bilire. A bilibe viszont nincs az a helyzet, amikor belekakilna. Inkább visszatartja. Volt hogy a kádban intézte el a dolgot, Apa legnagyobb örömére. A nap nagy részét bugyiban tölti, igyekszünk pelust csak alváshoz ráadni, de van hogy kéri inkább had lehessen pelusban, amit mi nem tagadunk meg tőle, de ugyanúgy bilire kell ülnie. Persze azért kényelmes őkelme és, ha a pelus rajta van, akkor nem szól, hogy pisi lenne :) Szóval résen kell lenni ;)
Most épp az a furcsa és ritkán előforduló helyzet van, hogy Bence egészségesnek tűnik, mi viszont dögrováson vagyunk. Ebből következik, hogy rettegünk, mikor tapasztaljuk rajta is a tüneteket.  Lehet hogy tőle kaptuk el, mert múlt hét vége felé kezdett taknyosodni, amit valami csoda folytán sikerült kikezelnünk, nem lett orvos látogatás belőle. Most hogy ő alszik éjjel békésen, mi ébredünk fel hol egy erős torokfájás, hol egy hát- vagy fejfájás miatt, de ma hajnalban én pl simán begörcsöltem a tonnányi magnézium ellenére is, aminek bevételével mindössze csak annyit értem el, hogy a torokfájás és hasi görcs mellett még a mellékhelység sürgős meglátogatása is ébrenlétre késztetett. Mire végre mindketten beájultunk Apával Bence kelt fel, mert fél 7 is lett :D Hát azért ilyenkor erősen kétlem, hogy ép ésszel túl fogom élni kistesó első 1-2 életévét :D