2012. május 2., szerda

Túl egy ab. kúrán...

Antibiotikum lett a vége 5 nap láz után. Aztán persze rohamosan gyógyult, szerdán már én "könyörögtem" neki, hogy menjen oviba tombolni :D Bakker, ilyenkor annyira sajnálom, hogy nincs kertünk. Beülnék a csemetékkel egy fa árnyéka alá, lenne homokozó, lenne mászóka és csúszda a kertben. És itthon lenne Bence velem végig a 6 hetet az ovi szünetben (is), mert nem kellene azon agyalnom, hogy mégis mit csináljunk. Merthogy most éppen azért érzem szar anyának magam, mert bizony be fogom őt tenni a nyári szünetben az oviba, mert egyszerűen nap közben innen nem tudunk lemenni sehova a nagy hőségben, annak meg semmi értelme, hogy itthon aszalódjunk kollektíve. A nagy kompromisszum megköttetett, felváltva 1 hetet itthon lesz 1 hetet oviban. A nyári szünet előtt lesz még 1 hetünk, amikor nem megy és augusztusban a szünet után ismét lesz 1 hete.
Most is hazarohantunk az oviból, majd később lemegyünk a játszótérre.

A 4 napos hétvége is jól telt, 2 napot Papánál voltunk, hétfőn Margit szigeteztünk, kedden pedig itthon hűsöltünk eltekintve némi játszóterezéstől.

Kata is nehezen viseli ezt a hőséget. Alig eszik, alig alszik, de legalább szeret inni, aminek én nagyon örülök. A Margit-szigeten is jól megnéztek minket, mert a leányzó az én szélesebb nyakú palackomból ivott. Egy csepp sem veszett kárba. Alvására ma nem nagyon pazarol időt, a délelőtti majd másfél órát most nem követte ugyanennyi, pedig annyira fáradt volt már oviba indulás előtt, hogy pillanatok alatt bekómált... 5 percre, majd kinyílt a csipája, aztán ismét aludt 5 percet. Most éppen az ágyában kurjongat, félek ennek nem lesz jó vége estére.
Na megyek megkönyörülök rajta, úgy látom nem lesz itt szunya már...