2011. december 15., csütörtök

Kata 3 hós

Kata tegnap 3 hónapos volt, így ma elmentünk doktornénihez és megmérték, megdicsérték, megszúrták... Mindezt úgy, hogy amint meglátta a dokit, egyből éktelen sírásba kezdett, mintha tudta volna, hogy mire megy ki a játék :D
Az adatok: 60,5cm hosszú és 6 020gramm... December 29-én megyünk Bencével oltásra (bari II.), akkor el kell vinnem őt is egy ismételt mérésre.

Na végre nőtt a hossza is, már azt hittem törpe marad ez a leányzó :D

Gyors összegzés róla:
Még mindig színtiszta anyatejet kap. Ezerrel vigyorog, a szeme ilyenkor az enyém :) Tudja hogy kell levenni embereket a lábukról, Bencét is igyekszik lekenyerezni egy csomó mosollyal, de ő még néha elfoglaltabb annál, mintsem hogy észrevegye ;)
Most raktam el a sok-sok 56-os ruhát (és megdöbbenve tapasztaltam, hogy rengeteg 62-es bodyja van, rugija viszont alig :( ), sapkákból már rég jó néhányat kinőtt, szeretném azt hinni, hogy azért ekkora a buksija, mert okos lesz, de félek csak a felszedett súly ment oda (is) :D Persze okos is lesz (hiszen a mienk), de ez nem áll egyenes arányban a fejkörfogattal.
Hason alszik, így jó kis izmot növesztett a nyakára, profin emelgeti a fejét, remekül fordítja is már a buksit a kiszemelt tárgy irányába. Hatalmas szemekkel tud nézni érdeklődően, ilyenkor tisztára olyan az arca, mint Bencéé volt anno :)
Este 9-10 körül alszik el, hajnali 4 körül ébred enni, aztán reggel van a következő tankolás. Cicire bármikor képes rácuppanni, lehetett akár 15 perccel azelőtt is az utolsó evés. Vele aztán lehet tejet szaporítani, mert bármikor hajlandó a szopizásra. Sajnos elkezdett nagyokat bukni büfi után, a doki szerint, amíg gyarapszik rendesen, addig nem baj, úgy hogy nem aggódom. A decemberi extra mérés ennek köszönhető...