2010. január 24., vasárnap

Mostanában minden összejött...

Bence még mindig beteg :( Tegnap már alig folyt az orra, de ma reggel iszonyat mennyiségű váladékot sikerült leszívni belőle :( Hurutosan köhög, alig eszik (csak a kakaót, de abból sem sokat), néha hőemelkedése van. Remélem, hogy csak a fogacskák... Holnap megyünk vissza dokinénihez, szerintem itthon maradunk oltásig, ha addig meggyógyul, bár van egy sejtésem, hogy ismét halasztjuk az oltást. Azt mondta a doktornéni, hogy pénteken az esti rendelés előtt is szoktak oltani, ha halasztani kell megint, akkor majd besúvasztjuk az oltást valamelyik péntekre... Úgy legyen. Már annyira nem izgat az oltás kérdése, csak gyógyuljon már meg Bence.
Ma még tettünk egy lapáttal a fájdalmakra, ugyanis sikeresen ráejtette a lábára a nem is olyan könnyű mérleget :( Nagyon sírt vagy egy fél óráig, adtam neki Panadolt, bár tudom, hogy ezen sokat nem fog enyhíteni (úgyis hőemelkedése van, gondoltam 2 legyet ütök egy csapásra. Tudom, hogy hőemelkedésre nem kell adni még semmit, de ha már úgyis fájt a lába...) viszont legalább el tudott aludni. Minket még az ág is húz :( Ha felébred és sírás lesz megint vígasztalhatatlanul, akkor lehet elmegyünk az ügyeletre, egy röntgen sem fog ártani és hátha írnak fel neki valamit, ami segít is a fájdalmon.

...

Ébredés van... Meg sírás :(

Upgr.: Az ebédre készített srépafőzeléket összeturmixolva ette, nem sokat de evett belőle. Már ez is nagy szám. Kezd arra is rájönni, hogy ha nem akarja, hogy fájjon a lábujjacskája, akkor jobb, ha nem áll rá, vagy sántít, illetve megemeli kicsit a lábfejét, ha mászik. Szegénykém, úgy sajnálom. Azért ez nagy "büntetés" egy ekkora gyereknek, hogy nem tud szaladgálni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése