2010. december 13., hétfő

Jaj nekünk...

Bence ismét náthás :( Pénteken Apa úgy hozta el a bölcsiből, hogy a gondozónéni mondta neki, Bence orra nagyon folyik. Mondjuk tudtuk, hogy ez annyira nem lehet vészes, mert pont az a gondozónéni volt bent, aki szereti túl dramatizálni a dolgot. Hétvégén nem volt nagyon durva az orrfolyása, tegnap asszem 2x kellett mindössze leszívni neki és akkor is csak egy kevéske jött viszont köhög is kicsit, főleg lefekvéskor. Éjjel nem köhögött, mitöbb végig aludta az éjszakát, reggel úgy kellett ébreszteni (miért nem hétvégén alszik tovább? :( ) Kapja a szokásos gyógyszereit, remélem megússzuk orvos nélkül. Már most szólok a főnökömnek, hogy lehet ismét otthon kell maradnom Bencével :( Tavaly is pont karácsony előtt kapott el vmit, nem is tudott bemenni az ünnepségre :( Remélem ez idén nem így lesz!
Sajnos én sem vagyok jobban :( Illetve de, a fülem már nem fáj (hála a lámpázásnak), köhögni is kevesebbet kell, node az arcom veszettül feszül, orrcseppet persze otthon felejtettem és a használata is elmaradt reggel. Lassan 4 hete vagyok beteg, szinte folyamatosan szedek vmilyen gyógyszert. Ma leállok mindről és Neo citran kúra kezdődik...
(Hát igen, Papa sem könnyíti meg a helyzetünket, ami az alvást illeti :( Rájött, hogy ha az oxigénpalackot kocogtatja - vajon mennyi kell hozzá, hogy berobbanjon? - éjjel, akkor arra felébredünk. Be is gyakorolta szombaton a módszert: 2x is kellett hozzá kelnie Apának. Persze Bence is kelt aznap éjjel, igaz szerencsére ő csak 1x. Csoda hát, ha egy kis alvásra vágyunk?)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése