2009. augusztus 9., vasárnap

Hétvége...

A tegnapi napot ismét a szüleimnél töltöttük. Bence Duracell-nyuszi módjára futott minden és mindenki után. Volt, hogy a macskákat cserkészte be, volt hogy a tesóm által éppen összecsomagolt grillsütőt, vagy éppen a műanyag kerti asztal lábát. Szinte nem is volt olyan dolog, amivel ne játszott volna :) Lehet nem is kellene költeni a játékokra, elég lenne csak egy nagy  kert némi "kacattal" :D
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy jó lenne egy kertes házikó. Álmodik a nyomor :(
Ma pedig nagyokat sétáltunk és játszótereztünk. Élveztük, hogy csak a mienk volt a játszótér, Bence már-már profi módon csúszik le a csúszdán... hason... Anya/Apa meg csak győzzön utána kapni, mert alig hogy felérünk vele ("feltrappol" a csúszdán, mert csak létrán tudna egyébként feljutni, de az még ugye nem megy), egyből hasra vetődik és már készen is áll a csúszásra. Amikor meg leér, nagyokat kacag és már mászik is újból, hogy megismételje. Egy negyed órás csúszdázás igazi torna mindenkinek :D Komoly hasizom munka, na meg persze a karokat is jól megdolgoztatja :)
Este pedig pizzát rendeltünk, mert megkívántuk. A futár nagyon gyorsa volt, mert 20 percbe sem telt és már az asztalon volt a meleg pizza. Bence még csak a dobozt látta, de már visított, hogy azonnal agyak neki belőle. Amíg Apa még pancsizott, neki láttam felvágni a 2 pizzát, hát Bencém úgy üvöltött közben, mint akit nyúznak. Komolyan  nem értem, hogy miért, mert nagyon éhes nem lehetett, ráadásul max az illatát érezhette a pizzának, mert már akkor balhézni kezdett érte, még mielőtt kinyottam volna a dobozt :D (nem rendelünk túl sűrűn, havonta kb 1x...).
Ismét van újabb tudománya Bencének: A fejrázás eddig is ment, de még ugye nem kötötte szóhoz és nem utánzott le senkit. No, ez a múlté, mert hétvégén rájött, hogy ha nemet hall, akkor a fejünkkel is nyomatékosítani szoktuk :D Vadul utánozza és elég ha csak messziről meghallja valakitől, hogy nem, már bólogat is :)
A szája továbbra is állandóan jár, úgy beszél, mint a nagyok. Ilyenkor figyelgetem a száját, nyelvét és tényleg próbálja utánozni a mát beszélni tudókat :) Meg tudnám őt zabbantani :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése