2012. augusztus 6., hétfő

Meggyógyult...

Vasárnap óta nincs hasmars, így a gyereket gyógyultnak nyilvánítom. Pontosan 14 napig volt beteg, ezidő alatt minimum 1 kilót fogyott! Beesett az arca, kilátszanak a bordái. Ráadásul rászokott az állandó foglalkoztatásra és balhézik, ha nem játszunk vele éppen. Na ezt lesz a legnehezebb megoldani. Az étvégya kezd visszatérni. Tegnap ebédre végre benyomott egy nagy adag paradicsomlevest, majd uzsira 2 doboz joghurtot és este szó szerint az apja kezéből vette ki a falatokat. Megevett egy hatalmas adag zsömlét felvágottal és sajttal (! eddig ezek nem kellettek neki, most meg? :D ), majd amikor csináltam neki az utóvacsira szánt tápit, már szinte toporzékolt, hogy miért nem adom neki azonnal... Vacsi után fél órával 200 tápit simán legurított. nagyon örülök neki, van mit visszahíznia :)
Ismét vannak új szavak, amiket mondogat: "abi" (Gabi), "babuszi" (babuci). Utóbbit fogalmam sincs, kitőlhallotta, mert hogy itthon nem szoktuk így hívni :D Jó egyszerű szó, igaz?
Továbbra sem mutogat, de egyre több mindennek tudja a nevét. Ha kérdezem, hogy hol van ez vagy az, akkor már megy és nézi is :)
Ma pedig drukkolunk Húgicámnak, hogy a 18.heti UH-n minden rendben legyen és a kistrónörökös megmutassa végre a nemét ;) Azért az nem ér, hogy a szüleit stresszben tartja egészen a szülésig :) Boldog vagyok, hogy ő(k) is átélheti(k) egy kicsi érkezésének szépségeit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése