2012. július 23., hétfő

Kimaradt dolgok...

Pénteken voltunk a klinikán megbeszélni a fülésszel, hogy tényleg kell-e az orrmandula kivétel. Sajnos igen, most is olyan képet mutat a dobhártyája Bencének, ami arra utal, hogy nem tud szellőzni a belsőfül :( Időpontunk is van, szeptember 3.-án vérvétel reggel, kedden pedig műtét... Nagyon félek, nem is a műtét aggaszt, mert biztos vagyok benne, hogy vigyáznak majd rá és minden megtesznek azért, hogy ne legyen baj közben, hanem az okoz némi aggodalmat, hogy miként fogja viselni az egész hercehurcát. Azt hogy elaltatják, azt hogy fájni fog neki, azt hogy feküdnie kell, vagy azt hogy esetleg nem leszek ott, mert éppen váltásban leszünk Apával...

Múlt héten voltunk még hétfőn hajókázni is a BKV járattal. Bence teljesen oda volt meg vissza :) Elmentünk a Batyira, ott a buszvégállomáson ismét extázisba került a nagyobbik. Alig tudtam elhozni onnan, mert nem csak a hőn szeretett buszokból volt sok, hanem a galambokból is. Mondanom sem kell, hogy egyiktől szaladt a másikig :D Apa persze itthon már kétségbe esve várt minket, mert fél 8 körül sikerült hazaérnünk, így jött a váltás hajó... Bence még másnap is erről beszélt, sokat mesélt Apának az útról, szóval szerintem telitalálat volt ez a délután :D

Kedden elmentünk a buszvégállomásra itt békáson, sztem már bérelt helyünk van ott, szinte minden buszvezető ismeri Bencét, integetnek neki, de van olyan is aki rászuszog :) Kata nem nagyon van ilyenkor elájulva az elfoglaltságtól, de hát most ez van, muszáj Bencét is lefoglalni, ha nem akarjuk, hogy szét szedje a lakást.

Pénteken délután, miután Apa hazajött, szintén felkerekedtünk, elmentünk a budakalászi Coránál a kertészetben lévő játszóparkba (ingyenes és baromi jó kis hely!). Mindkét gyerek nagyon jól elvolt. Kata pörgette egy felfordított talicska kerekeit, néha fel-felkiáltott, kacagott, jött-ment, Bence pedig szaladgált, nem győzött betelni a sok új dologgal. Jártunk már ott nem egyszer, de most hoztak új padokat, hintaágyat! Szeretünk odajárni, mert csendes, rengeteg játék van, csúszdák, mászókák, homokozó, motor, a már említett talicska, kis házikók, nyuszisimogató (!) és sorolhatnám. Ami most nagyon bejött Bencének az a 4 kismacsek, akik ott játszadoznak, édesek és közvetlenek, dorombolnak, hízelegnek rengeteget, még Katának is odadörgölőzött az egyik, rendesen meg is lepődött a kiscsajszi :)
Szombaton is elmentünk, igaz tartottunk az esőtől, de rábeszéltem Apát, elvégre max vizesek leszünk :D Volt egy kis riadalom, amikor 4 körül megpróbáltunk gyorsan elindulni haza az eső miatt, de bezártak minket. Valahova elment az eladó bácsi és minket meg bezárt... Nem értettük, de jót derültünk rajta... Mikor elállt az eső pár perc múlva, akkor ismét visszamentünk játszani :) Akkor indultunk el, mikor Bence kezdte kicsit jobban behergelni magát a macskákkal történő játékba, ugyanis ilyenkor sajnos kicsit durvább lesz, úgy hogy féltettük a kis bundás barátainkat tőle.

1 megjegyzés:

  1. Sajnálom a műtétes dolgot, de hamar túl lesztek rajta. Marci most egyelőre megúszta.

    VálaszTörlés