2011. december 1., csütörtök

Hallásvizsgálat nemtudommennyi

Voltunk, de hiába... El sem tudom mondani mit érzek. Egyre kevésbé tudom magam meggyőzni, hogy Kata hallása rendben lesz :(

3 megjegyzés:

  1. Figyu, attól, hogy nehezebben ébred fel, az nem jelenti azt, hogy nem jól hall. Marcit jó fél órán keresztül ébresztettem mindig. Ő elég sárga volt, és kötelező volt 3 óránként ennie. Az etetésnél már eleve belekalkuláltam ezt is. Próbáld ki azt, hogy a feje mögött, hogy ne lásson, tapsolj egyszer az egyik, egyszer meg a másik füle mögött. Ha a hang irányába fordítja a fejét, nincs gond.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem a taps nem jó mert ha elég közel vagy akkor az hirtelen mozgással is jár,na meg a légáramlat.Így nem biztos,hogy csak a hang miatt fordul arra.Én bizony inkább egy telefont vagy ébresztőórát szólaltatnék meg orvul,(vagy esetleg nem te hanem Guszti) így biztosabb az eredmény.Ne aggódj,nem lesz baj! Drukk! :)))

    VálaszTörlés
  3. Hááát, azt nem írtam le, hogy amikor ott voltunk ismét megpróbálni elvégezni a vizsgálatot, akkor a nőci Kata háta mögött két hangvillát összekoccantott. Semmi reakció :( Én itthon tapssal próbálkoztam, mikor már majdnem bealudt, arra reagált, szóval hall ő, csak nem tudni hogy mennyire. Csütörtökön ismét megpróbálják elvégezni a vizsgálatot, aztán meglátjuk hogyan tovább, ha nem sikerül.

    VálaszTörlés