2011. május 31., kedd

Kire ütött ez a gyerek?

Bence mindig meg tud minket lepni, ha evésről van szó. Kezdünk rutinosak lenni a nem meglepődésben, de azért vannak megmosolyogtató, mitöbb megdöbbentő alkalmak. Nagyjából fél éve volt, hogy a gyümölcslevest megspékelte egy kis kolbásszal. Egy falat ebből, egy kanál abból. Aztán volt hogy a zöldséglevest ette felváltva a gyümölcslevessel... 1 hónapja kb. az epret ette ugyanilyen lendülettel sós pufival. 1 hete a nyers tésztát csócsálta (brrr, azért ennek a hangja igen szörnyű!), azóta meg sem lepődünk, ha tarhonyát vesz a kis edénykéjébe, mint nasi.
Na de ma... Ma ismét sikerült meglepnie: a bölcsiben kaptak gyermeknap alkalmából egy hengert, amibe sárgaborsót tettek, igy az szuperül zörgött... Bence kirágta a csomagolást, majd szemeként elkezdte enni a kemény borsót mégpedig a kakaós palacsinta helyett! Momentán nem merek bemenni a szobájába, mert szerintem a szőnyeget beterítette a borsóval...
Nem félreérteni, szokott kapni nasit, ma pl 5 körül kapott mogyorót és mazsolát. Általában vacsi után jár neki egy túrórudi, legtöbbször pedig, ha eszegetni szeretne, akkor gyümölcsre fanyalodik rá. Van itthon csoki is neki, csokigolyó is, no meg az elmaradhatatlan gumimaci, és általában keksz is, meg joghurt stb. Tehát nem gondolnám azt, hogy esetleg nasi hiányban szenvedne. És mégis... Már Apával igencsak elgondolkodtunk, hogy kire ütött ez a gyerek?

Upgr.: Benéztem, majd a kezébe nyomtam a porszívót :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése