2010. november 23., kedd

Hétvége, most...

Bence vasárnap elkezdett köhögni, elég csúnyán, de aztán délután nem volt vészes, éjszaka pedig egyszer sem köhögött, így hétfőn elvittük bölcsibe. Mi élveztük a szabadnapot, amit végre sikerült kivennünk. Délelőtt elintéztük a dokit, a vásárlást, majd filmet néztünk, amíg Bencéért elindultunk. Már a bölcsiben mondták, hogy nagyon sokat köhög Bence, aztán amikor még csak 1 órája voltunk itthon, elkezdett felkúszni a hője. Végül belázasodott, így már biztos volt, hogy a mai szieszta is elmarad (hétfőt-keddet kértük szabadnapnak, hogy picit együtt lehessünk kettesben Apával, hiszen Após nincs most itthon, ideális lett minden körülmény). Helyette ápoljuk a Nagyfiút, délután elmegyünk orvoshoz. Azt hiszem itt az ideje, hogy kérjek egy beutalót a pulmonológiára vagy góckeresésre :( Múlt héten sikerült szerezni méhpempő tinktúrát, abból adtam Bencének is, hiszen kiváló immunerősítő. Úgy tűnik, nem jött be :( Elkeserítő, hogy ilyen beteges, remélem semmi sincs a háttérben, csak az immunrendszere gyengus. A füle eddig nem fájt (kopp, kopp, kopp), viszont folyik ezerrel az orra :( Szívjuk neki, nem erősen, mégis vérzik neki, sőt az Ínye is (utóbbi remélem csak egy elharapott nyelv miatt), ezeket a vérzéseket is megemlÍtem a dokinak, mert aggasztó kicsit, hiszen eddig nem volt ilyen...
Kérlek Istenem, csak karácsonyig húzzuk ki már egészségben, ha ezt a betegséget is letudtuk!!! Az már csak 3-4 hét bölcsi/munka lenne! Hosszabb időben nem is merek reménykedni :(
Én visszamentem a fülészetre, kivették a gézcsíkot a fülemből. Még nem 100%, de már jobb... Ab-t még szednem kell a héten, amíg el nem fogy.
Jó hír is van azért: megvannak a jegyek a Thomas előadásra :D Január 8.-án 17 órakor ott leszünk mindhárman! Ha valaki jön ebben az időpontban, az szóljon, összefuthatunk ott ;)
Ja és tegnap megvettük Bencének a hatalmas csomag építőkockát. Nem tudom még, hogy mikor kapja meg, mert könyveket is vettünk neki a múltkor, így most már van bőven ajándék neki Mikulásra és Karácsonyra is... Persze azért még veszünk neki Mikulásra egy kisebb csokifigurát is és Karácsonyra is kap majd még valamit ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése