2010. július 6., kedd

Nyááár van...

Eseménydúsra sikeredett a hétvége, akárcsak a hétköznapok. Keddtől szombatig Papáéknál voltunk, Bence nagyon élvezte a pancsolást, a nagy teret. Iszonyat jó fej tud lenni pl Domival. Mindig mindennel megkínálta, legyen az dinnye vagy körte. Gyakran adott neki játékot, amíg ő megnézte Domiét. Nagyon Anyás-Apás még mindig, reménykedtem benne, hogy a Papáéknál töltött hosszabb idő majd segít neki oldódni, de egyenlőre nem így lett. Mondjuk lehet, hogy csak amiatt, mert nem igazán játszik ott vele senki rajtunk kívül. Papától tart, mert állandóan megijeszti, nem szívesen megy oda hozzá. Húgommal elvan, de hát neki ott van Domi, Anyu meg rendszerint dolgozik, de ha nem akkor otthon teszi a dolgát. Alkalmanként ott kellett hagynunk amíg alszik, hogy tudjuk intézni, amit kellett. Állítólag nem volt gond ébredésnél, mondjuk max 15 perccel érhettünk később vissza, minthogy a Fiatalúr felébredt. Nagyon nehezen tudott elaludni, mikor Domit is altatni próbálta Húgom, sőt ha aludt éppen Bence, mikor erre sor került, akkor mindig felébredt Bence és mondta, hogy "Domi sííí". Ez az egyetlen nagy bánatom csak az ott töltött napoknál, hogy Bence így nem tudja nap közben kialudni magát, hazafelé az autóban rendszeresen bealszik emiatt, ami viszont azt eredményezi, hogy este sokáig fent kukorékol :(
Tegnap ráadásul jól megnehezítettem Apa dolgát, mert múlt héten elfelejtettem megrendelni az ebédeket, ezért nem volt mit vinniük (nem voltunk vasárnap sem otthon, főzni így nem volt lehetőségem), ott kellett szenvednie a lábaiba csimpaszkodó gyerekkel a krumpli pucolással. Persze Bence nagyon keveset evett, inkább gyümölcsöt és virslit, mint normális ételt. Sokat pancsolt Apával, igazi lubickolást rendeztek ketten az ugrálóvárból medencévé alakított felfújható játékban. Bármit is talált ki Apa neki, mindig tetszett a nagy gavallérnak és aztán persze Apa hajolhatott be negyed órákra a fia mellé az ugrálóvárba, hogy szórakoztathassa :)
Vasárnap Perbálon jártunk a rokonoknál. A gyerekek szokásukhoz híven nagyon jól elvoltak, annyira lefárasztották egymást, hogy kivétel nélkül mind3 csemete kidőlt 1 óra körül aludni :D Nekünk felnőtteknek meg jutott egy bő másfél óra a beszélgetésre. Bence meglepően sokat evett, arra számítottam, hogy az eddigi ottlétünk alatt megszokott "semmitsemeszek" stílust adja elő majd. De nem, azért délben benyomott egy egész túrós táskát, majd 4 körül az elkészült bográcsgulyásból is evett egy kisebb adagot és utána még megevett egy túrós palacsintát is. Indulás előtt pedig 6 körül még egy kis fagyinak is jutott hely.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése