2010. május 7., péntek

Hétvége...

Ismét ramaty éjszakánk volt, de immáron nem Bence miatt... Ő jól van (kopp-kopp), végre nem folyik az orra. Hisztisebb a szokásosnál, de ezt betudhatjuk annak, hogy otthon megváltoztak dolgok. Nehezen viseli szegény, de talán mostanra már szép lassan túl teszi magát rajta és megszokja, hogy sajnos nem mindig ő az első, amikor pl Apa hazaér.
Írok picit a múlt hétvégéről: Ismét voltunk Papáéknál és elmondhatom, hogy most is nagyon élvezte a szabadban történő szaladgálást. Rengeteget csúszdázott, ugrálóvárazott, homokozott, hintázott, motorozott és focizott. No meg a szokásos macsek kergetések is megtörténtek, csak hogy tudják szegény állatok hol a helyük :D Okosan rájöttek, hogy ha Bence egy bizonyos hanggal közeledik, akkor jobb minél hamarabb felvenni a nyúlcipőt :) A rutinosabb állatok már az autónk láttán elszeleltek :) Ezerrel sütött a nap, egész nap kint voltunk a szabadban, engem jól meg is kapott a nap (árnyékban), bezzeg Bencén csak annyi látszik, hogy lebarnult a keze és nagyon jó színe lett az arcának is :) Komolyan nem értjük, hogy honnan örökölte ezt a barnulós bőrt :D Én napokig nem tudtam őt a nyakamba venni, mert úgy éreztem olyankor, hogy lenyúzza a hátamról a bőrt. Persze rajta volt sapka meg rövid ujjú body, de ez nem fedte annyira a kis testét, hogy indokolná ezt a baromi jó színt :) Annyira sokat szaladgált, hogy hazafelé a 25 perces úton bealudt :D Pedig még csak nem is mentünk nagyon későn haza :)
Vasárnap otthon maradtunk, Bencének hála 3x kellett mennünk sétálni, amit csak fejfájásunk miatt vettünk zokon tőle. Ment szépen a cipős szekrényhez és kivette a saját cipőjét, majd kiosztotta Apának is az övét (az enyémet nem éri el :) ). Egy ilyen kérésnek nem lehet ellenállni :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése