2010. május 10., hétfő

Eseménydús hétvége...

Igyekeztünk a lehetőségekhez mérten Bencével is sok időt tölteni méghozzá amilyen tartalmasan csak lehet.
Szombaton délután kimentünk Hidegkútra, garázdálkodott Bence ahol csak tudott :) Végre-végre szabadon futkározhatott és nem mentek utána mindig Anyáék, hogy jaj ezt ne vedd fel a földről...
Tegnap délelőtt voltunk Szentendrén a Városi Tömegközlekedési Múzeumban. Nagyon élvezte az egész család! Apával megbeszéltük, hogy lesz még ilyen kirándulás, csak alkalmunk legyen rá.
Nem volt egyszerű fotózni, mert mindig csak rohant :D Nagyon bejöttek neki a villamosok, hévek, egy percre sem állt meg. Nyomta a csengőt, rohant a padok és a járművek között. Emiatt vagy homályos lett a kép vagy csak hátulról látszik Bence. Azért a  közel 100 képből sikerült párat találni, amin látszik is valami ;) Íme néhány közülük:
Csengőt nyomogattunk és ajtót húzogattunk :D (Nem kisgyermekes többest használtam, hanem tényleg mindannyian ezt tettük :) )
A Cowbino-ra fel is kellett ültetni. Mindig visszatért oda, hátha Anya vagy Apa megérti végre, hogy mit akar... és tényleg sikerült neki :) Aztán pedig igazi pasi módjára meg is kellett érinteni pl. a régi buszt.
Vannak még képek, hamarosan felkerülnek picasa-ra, akit érdekel megnézheti majd ;)
Tegnap délután még Duna partoztunk egyet, a nehéz kezdet ellenére az is jól sikerült :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése