2010. március 26., péntek

Újabb szösszenet :)...

Ebéd a bölcsiben. Bence meglátja, hogy tálalva van, teszik a nyakába az előkét, kapja a kis pohárkáját vízzel, majd egyszer csak felkiált: "kajaaaa". :D Nem tudom, hol hallotta, mert itthon nem használunk ilyen szót (sem), max kajcsi-t mondunk, de ha Bencét hívjuk enni, akkor hamm vagy reggeli/ebéd/vacsora, esetleg az étel megnevezése... Szerintem vmit félreérthettek, minden esetre megmosolyogtatott.
Mondhatott akár golyót is, mert minden tányérra, amit elé teszek, nyitott tenyérrel és nyújtott ujjakkal ráteszi a kezét és mondja, hogy "golyóóó". Mindegy, hogy nem az van benne, mert pl. egy bögréről van szó, amiben tea van vagy lehet egy pohár, amiben víz. (A reggeli golyóját vagy műzlijét gyakran teszem bögrébe, mert azt jobban meg tudom fogni, így nehezebben tudja kiütni a kezemből az ételt a nagy hadonászásban, mint egy tányérból. Gondolom innen a beazonosítás ;) )
Gyanítjuk, hogy a bölcsiben sok szót tanult és fog még megtanulni, mert van még mindig "adide". Nehéz megértetni vele, hogy inkább kéremszépen legyen (vagy inkább kérem, bár ezt sem szeretem)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése