2010. március 11., csütörtök

Oltás...

Végre túl vagyunk rajta. Egy HŐS volt Bence, hiszen mindössze 15másodpercig sírt, aztán nézelődött, dumált tovább. Mondta is az asszisztens, hogy nagyon ügyi volt a Nagyfiú, ritkán látnak ilyet. Dagad a büszkeségtől ismét a mellem :D Ma-holnap lehet tőle láz, de remélem nem lesz, eddig egynél volt, de akkor is csak összeszedett vmit, nem az oltás volt a fő oka az akkori dokink szerint. Szóval én most nagyon reménykedem, hogy gond nem lesz. Pipa beírható a 18 hós oltáshoz is. Azért 1 hónap múlva még megyünk egy kontrollra a gondozónők által említett kis koordinációs probléma miatt (ami sztem leginkább a fáradtság és fogzás miatt volt, így már nem aggódom emiatt).
Mértünk is, ha már ott voltunk: 13kiló felett van picivel és 90centi. Hmm, jól eszik mostanában :D
A bölcsiben tegnap az egyik csoporttársa köhögött és folyt az orra, így most rettegek, hogy Bence is így fog járni. Vitaminokat továbbra is adom neki, ennél többet nem tudok tenni :( Reménykedem, hátha mégsem kap el semmit már...
Egyébként pedig hatalmas dumás Bence. Állandóan mondja a magáét, mitöbb tegnap este szólt nekem, hogy leárt a Thomas, mikor nem vettem észre vacsi készítés közben :D Édes volt, ahogy jött és mondta, hogy "tomász" :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése