2013. december 20., péntek

A változás szele...

...meglegyintett minket is :)  Eddig voltak dolgok amiket szeretett volna Bence, ezeket vagy megkapta vagy nem, ha nem, akkor is elfelejtette egy idő múlva és nem is hallottunk róla többnyire vagy más lett az áhított dolog.
Most viszont van két dolog is, ami miatt már jó ideje rágja a fülünket, hetente jön és kérlel minket miatta. Az egyik az, hogy szeretne egy cicát vagy egy kutyust. Próbáljuk hárítani, hogy a Papánál van mindkettő, nem kell nekünk otthonra, de nagyon úgy tűnik, hogy komolyan gondolja (akárcsak Apa, hogy nem lesz állat a lakásban, mert ő allergiás a kutya-macskaszőrre) .
A másik nagyon áhított dolog, meglepő, de nem játék (bár vannak fellángolások ezügyben is :D), hanem az hogy menjünk el élményfürdőbe. Azt hittük, hogy már el is felejtette, amikor 2 éve Sárváron voltunk egy ilyen helyen, de nem, ő bizony emlékezik rá és szeretné(!) ha elmennénk ismét. Ez kivitelezhetőbb, mint a kutya-macska ötlete, úgyhogy dolgozunk az ügyön ezerrel :)  Már csak Apát kell rávezetni, hogy ő is szeretne élményfürdőbe menni :D



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése