2012. június 21., csütörtök

4 éves a nagyfiú :D

Bence 4 éves lett. Mivel éppen nem voltunk itthon, Zalakaroson történt meg a köszöntés. Kapott tortát gyertyával és persze játékokat is. Hatalmas volt az öröm, jó volt látni az arcán, hogy tényleg tetszenek neki a játékok, amiket kapott.





Saccra 3 perc kellett neki, hogy elsőre kirakja jól :)



Ismét többször is meg kellett gyújtani :)



Természetesen az oviba is vittünk tortát...





Ég a gyertya, ég :)






Mivel hétfőre belázasodott Bence, ment az agyalás, hogy miként oldjuk meg a már megrendelt és kifizetett torta ovibeli elfogyasztását, de aztán Jutka néni mondta, hogy nagyon örülnének, hogy Bence bemenne ebédre és felköszönthetnék. Leírni nem tudom azt az örömöt, amit Bence arcán láttam, mikor csak neki énekeltek és csak őt köszöntötték! Igazán megható volt és úgy érzem, hogy nagyon szerencsés vagyok, hogy bepillantást kaphattam egy ilyen eseménybe. (Mert ugye azért a szülők elég ritkán szoktak bemenni a csemete köszöntésére ;) De minket ott tartottak :D)

Itthon kapott még mást is, amit nem akartunk elcipelni magunkkal: golyópályát, amit nagy élvezettel használ, egy Verdás függönyt, és természetesen kapott egy Bogyó és Babóca könyvet, mert most az a favorit :D (ezt elvittük magunkkal).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése