2011. június 28., kedd

Lazultunk 2.rész...

Ott hagytam abba, hogy csütörtök este egyikünket sem kellett altatni. másnapi terv az lett volna, hogy ha jó idő van, akkor esetleg elmegyünk még 1 napi pancsira a fürdőbe. Aztán az időjárás megoldotta a kérdést, lévén eléggé felhős volt az idő, nem nagyon kellett minket rábeszélni arra, hogy így ne adjunk ki egy rakat pénzt a belépőkre és egy másik adagnyit az ebédre. Elmentünk sétálni, játszóterezni, aztán visszamentünk a szállásra, megvártuk a 11 órát és becuccoltunk az autóba, hogy akkor elindulunk megnézzük a csónakázó tavat, majd elindulunk haza. Még örültünk is, hogy akkor a korán kelt és iszonyatosan hisztis gyerek végre alhat :) Ebből az lett, hogy a csónakázó tónál nem tudtunk autóval megállni. Egy hajszálnyit meglepődtünk, mert úgy tűnt, hogy gyalog simán megközelíthető, de ha az ember autóval menne arra, akkor az autót nem tudja letenni sehol, hiszen parkoló nem volt, a tó le volt zárva egy sorompóval. Igen, körbejártuk autóval azt a részt, ahol sejtettük, hogy lehet esetleg parkoló, de a hepehupás földút menekülésre késztetett minket. Hátra nézve láttam, hogy Bence bealudt, úgy hogy egy gyors vásárlás után elindultunk haza.
Bence persze ismét csak 1 órát aludt, bár kevésbé volt nyűgös, ezért mindegy is volt. Megálltunk egy mekinél, kapott egy szelet tortát, elvégre szülinapja volt, egy kicsit pihentünk, majd kicsit több, mint 3 körül hazaértünk. Kollektíven kidőltünk :)
Szombaton a családnál bepótoltuk Bence szülinapját.
Kapott puncs tortát...
Ugyan a tortából ismét nem evett, de a marcipán figurák és a tábla nagy sikert arattak nála :D

Aranyos volt, mert amint meglátta a tortát, már reflexből mondta, hogy "boldogszülinapot" :D A bölcsiben is meg szokták ünnepelni a szülinapokat, szóval rögzült Bencében, hogy ilyenkor mit kell mondani :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése