2011. április 5., kedd

Orvos látogatás...

Tegnap voltam a választott szülésznél. Nem mondhatnám, hogy jól esett 2,5 órát várni rá, de hát gondolom egy szülés közbejött neki...
Még csütörtökön beszaladtam a kórházba egy 91 napos igazolásért a könyvelőnek, mert neki márciusi dátummal kellett ez a papír. Tegnap mentem vissza, hogy a doki le tudja pecsételni és alá tudja írni. Aranyos volt, mert emlékezett a Húgomra, hogy 2 gyereket is szült nála nem is oly rég, egyből levette hogy közünk lehet egymáshoz a nem túl gyakori vezetéknévből adódóan :D Kedves volt, kiszámoltuk közösen, hogy mikor menjek vérvételre, megbeszéltük, hogy a cukorterhelést is meg kell csinálni most, sajnos indok van rá bőven. Hétfőn csapolás, ott fogok ülni 2 órát, de most már felkészülten viszek magammal filmet, elücsörgök a folyosón, amíg kell :)
Magnézium adagot megemelte 4x2-re, aminek köszönhetősen nem tudok megülni a fenekemen :( Mázli, hogy csak 1 hétre, mert különben nem tudom, hogy bírnám. Vizsgálat nem volt, majd a legközelebbi találkozás alkalmával 3 hét múlva lesz, mert most nem akart megzargatni minket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése