2010. január 1., péntek

Új év...

Nos, végre túl vagyunk a szilveszterezésen is. Semmi kedvem nem volt a lótifutihoz, mert persze mindenki szerette volna, ha ott töltünk pár órát.
Tegnap reggelünk egy vásárlással indult, hiszen ma nincs bolt. így reggel felkerekedtünk és elmentünk bevásárolni. Mázlinkra nem volt nagy tömeg, megvettünk mindent, amit végülis akartunk. Aztán hazajöttünk, kipakoltunk mindent, majd indultunk is Hidegkútra. Apuék is vártak minket, elképzelhetetlen, hogy ne legyünk szilveszterkor ott. Késő délutánig maradtunk, volt vacsi, volt kisebb tüzijáték, ami Bencének egészen tetszett, már amit látott belőle. Mivel a magasra küldött fényeffekteket nem tudta annyira gyorsan követni még, ezért azokról lényegében lemaradt. Viszont volt egy olyan kütyü is, ami közel 1 percig "játszott" és a földre kellett letenni. Kb 1 méter magas volt maga a fény, amit produkált, így az nagyon látványos volt Bence számára is.
Aztán csomagoltunk és indultunk Atusékhoz (némi késéssel az eredetileg tervezetthez képest) és ott is beszélgettünk egy sort a régen látott barátokkal, Bence játszott Alexa játékaival, aki vagy zokon vette, hogy más kisebb gyerek is van ott vagy csak szimplán nyügi volt a kevés alvás miatt, de elég sokat hallatta a hangját. Bencét ez mit sem zavarta, birtokba vette a lakásban található játékok többségét. Mikor megérkeztünk enyhén szólva bújt, nem tudott mit kezdeni a sok emberrel, de aztán előkerült egy nagy labda. Innentől nem volt bújás :) 9 óra volt mikor elindultunk haza, én beültem Bence mellé hátra, hogy ébren tartsam a rövid út alatt, ha esetleg be szeretne aludni, de erre nem is igazán volt végül szükség, mert úgy járt a szája, hogy nem lehetett lelőni sem :D Összességében jó volt ez a nap szerintem :D
Itthon gyors fürcsi, aztán Bencét 10 óra körül tettük le aludni reménykedve, hogy hátha reggel sokáig alszik, aztán 11 körül lefeküdtünk mi is aludni. Volt egy vendégünk is V. személyében, aki a párom nővérének a fia (kb 15 éves talán?). No, ő nem volt hozzászokva ahhoz, hogy csendben kell közlekedni a lakásban, így miután 2x is felébresztett az ajtócsapkodásával, így kénytelen voltam szólni neki, hogy kicsit finomabban közlekedjen... Addigra persze már éjfél is lett és mivel nem sikerült a 2. ébresztés után visszaaludnunk, így csak vergődtünk Apával az ágyban. Éjfél lett, elkezdődött úgy igazán a petárdadobálás és a tüzijáték... Saccra fél 1 körül sikerült elaludnunk. Bence persze ma reggel 7kor kelt, így a szunyánknak lőttek :( Hullák vagyunk. Fél 11kor letettem Bencét aludni, 1 órakor kelt fel, gyorsan ebédeltünk, aztán már indulni is kellett a Dédihez ebédre. Igen, tudom, hogy csúnya dolog volt itthon enni, mielőtt elmentünk, de úgy voltam vele, hogy eszünk itthon is egy keveset (lencsefőzeléket :D ) és ott is eszünk valamennyit (rántotthusi). Onnan át Apuékhoz ismét, hogy Bence alhasson, majd este 8 volt mire hazaértünk. Fáradtak vagyunk és sztem kell majd pár éjszaka, mire sikerül regenerálódnunk ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése