2012. január 24., kedd

4 hós Kata...

Voltunk oltáson még múlt héten, meg is kapta mindkettőt, most egy darabig letudva minden szuri. Mértük is, mely szerint 6 540gr és 64cm.
Azt kell, hogy mondjam, most kezdi Apa érteni, hogy egy kicsi lány egészen más temperamentumú, mint egy kisfiú :D Kata állandóan mosolyog, néha csak annyi kell neki, hogy valaki ránézzen és már megy is a szégyenlős mosolygás, elbújás. Lényegesen többet beszél, mint a bátyja ennyi idősen, meg is jegyezte Apa, hogy igazi pletykás kisasszony már most :) Eddig nem nagyon volt el rajtam kívül másnál, amint kitettem a lábam a lakásból, a legmélyebb álmából is képes volt felébredni és vígasztalhatatlanul sírni, így sok lehetőségem nem volt a kimozdulásra. Mostanában már jobban elvan Apával, aki szerintem rájött, hogy a lánya igényli a szemkontaktusos játékot, nem elég neki rázni a csörgőt figyelve közben a híradót. Imádja magát felhúzni először ülésbe, majd tovább ügyködik a felálláson is, ha pedig engedjük neki és sikerül felállnia, akkor hatalmas kacajjal jelzi elégedettségét :) Nagyon okos azt kell hogy mondjam, mindig először megvárja hogy rámosolyogjanak, majd visszadob ő is egy mosolyt, de csak egy lájtosat és ha arra is egy hatalmas mosoly vagy nevetés a válasz, csak akkor kezdi el a végeláthatatlan dumcsit, vigyorgást :)
Még nem fordul semerre, de már az oldalra forduláson gyakran ügyködik. Ha hasra teszem, hogy aludjon, akkor mindig hallok némi nyögést, ilyenkor kinyomja magát, körbenéz, hátha bekapcsoltam neki vmi lámpát vagy zenét :)
Pelusból még mindig a 2-est használjuk, de már csak pár napig, mert lassan elfogy. A 3-as pelusok hiába vannak 4-5 kilótól, egyszerűen hasban annyira bő neki, hogy nem tudjuk rendesen megszorítani rajta. Persze a kettes meg kezd kicsi lenni, elvégre ez csak 6kilóig lenne... Vigyáz az alakjára a kiscsajszi ;)
Még tejcsizünk, egyenlőre ki akarom élvezni, hogy végre annyi van, amennyi kell, így a hozzátápival nem nagyon foglalkozunk napi szinten. Alkalmanként kap gyümölcslevet, de nem nagy mennyiséget.
Bencét imádja, bármikor meglátja, csak úgy forgatja a fejét utána. Ha csak ül a fotelben nézve a tévét, akkor is tágra nyílt szemmel figyeli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése